NIEUWSBRIEF LEDEN EHBO GELDROP - JUNI 2021                             Nr 3

Beste leden en geïnteresseerden,

Het is alweer een tijd geleden dat we elkaar gezien of gesproken hebben. Hopelijk gaat alles goed met je. Misschien ben je zelfs inmiddels al gevaccineerd?

Evenementen

Zoals je wellicht gemerkt hebt, mogen we met z’n allen weer wat meer en worden ook weer  evenementen georganiseerd in Geldrop en omstreken waarvoor we een EHBO-aanvraag gekregen hebben. Wil je aan één of meerdere evenementen meedoen, kijk dan even op digitale lijst die door Hans wordt uitgestuurd en stuur dan even een mailtje naar Hans.

We hopen in oktober weer te kunnen starten met bijeenkomsten

Vanuit het bestuur zijn we aan het nadenken over de opstart van de opleiding en herhalingslessen; wanneer gaan we weer beginnen? Welke maatregelen zijn (nog) nodig om veilig les te geven i.v.m. covid? Het vinden van een nieuwe instructeur. Hoe we de lessen inhoud gaan geven met de huidige beperkingen e.d.

Door de vaccinaties en brede aanpak lijkt Covid terrein te verliezen, wat op zich goed nieuws is, laten we hopen dat er in Nederland geen nieuw varianten opduiken. Ook het Oranje Kruis geeft mogelijkheden om in beperkte vorm te kunnen starten met lessen en reanimatie-lessen.

Het bestuur hoopt dat we na de vakanties weer een start te kunnen maken.

Start nieuw seizoen

De eerste bijeenkomst willen we in ieder geval gebruiken om,  na zo’n lange pauze, elkaar bij te praten en opnieuw kennis met elkaar te maken onder het genot van een klein hapje en drankje. Natuurlijk staan we dan stil bij alle mindere gebeurtenissen die binnen de vereniging hebben plaatsgevonden. Gelukkig zijn er ook weer meerdere positieve berichten ontvangen deze delen we dan ook graag natuurlijk.

De 2e bijeenkomst wordt gebruikt om de cursusagenda te bespreken en het inschrijven van de speciale lessen.

We hebben binnen de vereniging een whatsapp-groep, de regels van deze groep;

deze is alleen om informatie te delen. Niet op alle berichten hoeft een antwoord gegeven te worden. Plaats alleen berichten, vragen en opmerkingen die je met de hele groep wilt delen, mocht je een persoonlijk bericht hebben voor iemand, doe dit dan ook persoonlijk.

Mocht u toegevoegd willen worden aan deze groep mail even je naam en mobiele nummer naar; secretariaat@ehbo-geldrop.nl

We houden je  op de hoogte zodra er concreet nieuws is. Mocht je zelf nog vragen hebben dan kun je natuurlijk één van de bestuursleden bellen/mailen/appen.

Alvast een fijne vakantie en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur vereniging EHBO Geldrop.